Training eerste hulp bij ouderschap

logo smile

In deze tweedaagse training leer je vaardigheden en inzichten over opvoeden en communiceren met kinderen. We werken aan de hand van jouw casussen, dus je kunt dezelfde dag nog thuis aan de slag om wat je geleerd hebt eigen te maken.

Maar wat als je kind op je rode knop drukt, wat als jij vermoeidheid en irritatie voelt? Dan is het een stuk lastiger om het geleerde toe te passen.

Daarom gaan we, naast het praktische gedeelte, aan de slag met bewust verbonden ademhaling. Deze techniek helpt om trauma’s en belemmerende overtuigingen weg te ademen uit het lichaam en ruimte te creëren voor een nieuwe en objectieve kijk op de situatie, waarin je vastzit. Je doorbreekt de negatieve patronen, waardoor er plaats vrijkomt voor meer liefde en positiviteit in je relatie met je kind.

Ook leer je een aantal eenvoudige ademtechnieken, die jou kunnen helpen, op het moment dat je een kort lontje hebt of je het even niet meer weet.

De tweedaagse training is voor iedereen die met kinderen te maken heeft. Ook als je de training Communiceren met Kinderen al hebt gevolgd, is deze tweedaagse waardevol voor jou.

Een prachtig cadeau voor jou en je gezin.

Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Evren EHB
Karin EHB
Evren EHB

Evren

Hoi, mijn naam is Evren Altindis afkomstig uit Turkije, woonachtig in het Belgische Limburg en werkend als begeleider naar Bewust Leiderschap.

Leiderschap in de breedste zin zoals leider van je eigen leven, je gezin (als ouder), je team, je onderneming,... Ik begeleid groepen en individuen, waarbij ik gebruik maak van verschillende tools en technieken o.a. ademwerk, meditatie en energetische healing.

Na een lange zoektocht naar een thuisgevoel in mezelf, ontdekte ik in 2017 het ademwerk dat me veel meer bracht dan dat ik me kon voorstellen. Vanaf dat moment was een keerpunt in mijn leven onoverkomelijk. Ik nam afscheid van mijn baan bij de overheid waar ik 20 jaar lang in een commercieel functie werkte, ik voelde me energieker en had meer innerlijke rust, ik leerde mijn emoties kennen en kon ze makkelijk reguleren, mijn connectie met mezelf werd sterker waardoor ik beter naar mijn intuïtie kon luisteren en op die manier bewust en stap voor stap een nieuw leven kon creëren. Dankzij de snelle en krachtige transformatie effect van het ademwerk leef ik nu mijn passie en helemaal in lijn met mijn levensmissie: mensen helpen hun innerlijke universum te ontdekken en de leiding van hun leven in eigen handen te nemen.

Ondanks de vele technieken waar ik gecertificeerde facilitator van ben, blijf ik me voornamelijk verder inzetten op ademwerk omdat dit de kortste weg is naar een nieuwe realiteit op elke vlak in je leven; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel.

Ben je klaar om nog meer vanuit liefde te gaan leven en met liefde te verbinden/communiceren met je kind, je partner en anderen om je heen?

Ik nodig je van harte uit voor deze prachtige tweedaagse reis om de kracht van je adem te ontdekken en deze leren in te zetten in communicatie met je kind en in elk andere stressvol situatie waar je het nodig hebt.

Karin EHB

karin

Mijn naam is Karin Kersten-van Lanen. Samen met mijn man en drie zonen (2009, 2011, 2013) woon ik in Boekel. Ik ben enthousiast, leergierig, positief, avontuurlijk, graag bezig met persoonlijke ontwikkeling, sportief en dol op kinderen. Tot oktober 2023 heb ik in verschillende functies gewerkt in het onderwijs.

Moeder zijn is een van de mooiste taken in mijn leven, maar tegelijkertijd ook een van de ingewikkeldste. Ik wilde het zo graag zo goed doen. Dit werkte averechts. In de loop der jaren heb ik zoveel geleerd en voel ik veel meer rust in het ouderschap. Ik hoef geen perfecte moeder te zijn. Alleen al die gedachte maakt dat ik veel relaxter ben dan een jaar of acht geleden.

Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd in het kader van persoonlijk leiderschap, opvoeden, communiceren met kinderen en communicatiestijlen. Hieruit is mijn training Communiceren met Kinderen ontstaan, die ik sinds 2021 geef aan ouders en professionals in onderwijs en opvang.

Ik gun ieder kind dat zijn ouders/verzorgers en de professionals die met hem werken krachtige liefdevolle leiders zijn.

En ik gun alle ouders en professionals dat zij (nog meer) gaan genieten van hun kinderen, ze voor vol aanzien en (nog meer) in verbinding komen met hun kinderen. Dat is mijn missie.

lampje

Praktische informatie

Data: twee zaterdagen, data nog onbekend
Tijden: 9.30-17.00 uur
Investering: €279,- per persoon
Locatie: Infabriek, Tuinstraat 15 te Boekel

Gemakkelijk zittende kleding.
Voor koffie, thee, water, een tussendoortje en vegetarische lunch* wordt gezorgd.

* Eventuele allergieën doorgeven bij inschrijving

Interesse? Laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen contact met je op.

Inschrijven

Inschrijfformulier Eerste hulp bij ouderschap (data nog onbekend) (#3)