Even voorstellen... wie is Karin?

Ik ben Karin Kersten - van Lanen. Ik ben enthousiast, leergierig, positief, avontuurlijk, graag bezig met persoonlijke ontwikkeling, sportief en dol op kinderen.

Samen met mijn man Maarten en 3 zonen Timo, Max en Jop (2009, 2011, 2013) woon ik in Boekel. Kinderen zijn altijd mijn passie geweest. Vroeger vond ik oppassen al een feestje. De Pabo was dan ook een logische stap voor mij. Ik houd van de spontaniteit, de energie en de vindingrijkheid van kinderen.

Na de Pabo en de opleiding Speciaal Onderwijs heb ik 8 jaar met veel plezier als basisschoolleerkracht gewerkt. Ik begeleidde regelmatig stagiaires van de Pabo en de opleiding Onderwijsassistent. Omdat ik dat ook zo gaaf vond, ben ik in het MBO gaan werken  als docent, coach en stagebegeleider bij de opleiding Onderwijsassistent.

Inmiddels werk ik er als studentbegeleider. Ik begeleid studenten met het plannen en organiseren van hun opdrachten, met bouwen aan zelfvertrouwen en leer ze verantwoordelijkheid te nemen. Dit doe ik met veel plezier. En het is goed te combineren met mijn passie voor 'Communiceren met Kinderen'.

Een aantal jaren geleden hebben mijn man en ik de training 'Communiceren met Kinderen' gevolgd bij Amethist Developing People. Super waardevol. Ik dacht dat ik vanuit mijn pedagogische achtergrond al goed onderlegd was, maar leerde een aantal cruciale inzichten en tools, die ik nog niet eerder geleerd had. Hier doen al onze gezinsleden dagelijks hun voordeel mee.

Inmiddels heb ik verschillende trainingen in het kader van persoonlijk leiderschap, opvoeden en communicatie gevolgd. Ik hoop, door het aanbieden van deze training, te bereiken dat ouders/verzorgers en professionals (nog meer) gaan genieten van hun kinderen, ze voor vol aanzien en meer in verbinding komen met hun kinderen. Wat vind ik het heerlijk om deze training te verzorgen en wat levert het me veel energie op!

Liefs, Karin