Even voorstellen

logo smile
Karin Kersten
Karin Kersten

Wie is Karin?

Ik ben Karin Kersten - van Lanen. Ik ben enthousiast, leergierig, positief, avontuurlijk, graag bezig met persoonlijke ontwikkeling, sportief en dol op kinderen.

Samen met mijn man Maarten en drie zonen Timo, Max en Jop (2009, 2011, 2013) woon ik in Boekel. Kinderen zijn altijd mijn passie geweest. Vroeger vond ik oppassen al een feestje. De Pabo was dan ook een logische stap voor mij. Ik houd van de spontaniteit, de energie en de vindingrijkheid van kinderen.

Na de Pabo en de opleiding Speciaal Onderwijs heb ik 8 jaar met veel plezier als basisschoolleerkracht gewerkt. Ik begeleidde regelmatig stagiaires van de Pabo en de opleiding Onderwijsassistent. Omdat ik dat ook zo gaaf vond, ben ik in het MBO gaan werken  als docent, coach en stagebegeleider bij de opleiding Onderwijsassistent. Later begeleidde ik als studentbegeleider studenten met het plannen en organiseren van hun opdrachten, met bouwen aan zelfvertrouwen en leerde ze verantwoordelijkheid te nemen. Dit deed ik met veel plezier, tot het qua tijd niet meer te combineren was met mijn grote passie: trainingen en workshops geven over 'Communiceren met Kinderen', voor ouders en professionals, waar ik in 2021 mee begon. In 2023 zei ik het MBO na 15 jaar vaarwel om me volledig bezig te gaan houden met Karin&Co.

logo smile

" Ik hoop te bereiken dat ouders, verzorgers en professionals
(nog meer) gaan genieten van hun kinderen. "

De geboorte van Karin & Co

In 2018 hebben mijn man en ik de training 'Communiceren met Kinderen' gevolgd bij Amethist Developing People. Super waardevol. Ik dacht dat ik vanuit mijn pedagogische achtergrond al goed onderlegd was, maar leerde een aantal cruciale inzichten en tools, die ik nog niet eerder geleerd had in de opleidingen en trainingen die ik tot dan toe gevolgd had. 

Inmiddels heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd in het kader van persoonlijk leiderschap, opvoeden, communiceren met kinderen en communicatiestijlen. Hieruit is mijn eigen training Communiceren met Kinderen ontstaan, in samenwerking met Amethist, waar ik zoveel geleerd heb.
Ik hoop, door het aanbieden van deze training, te bereiken dat ouders/verzorgers en professionals (nog meer) gaan genieten van hun kinderen, ze voor vol aanzien en meer in verbinding komen met hun kinderen. Wat vind ik het heerlijk om deze training te verzorgen en wat levert het me veel energie op!

Liefs, Karin

Nieuwsgierig?

En ben je nu nieuwsgierig geworden naar welke trainingen ik geef? Klik op één van de onderstaande knoppen om meer hierover te lezen.