Reacties van deelnemers

logo smile
logo smile

"Wat een superwaardevolle training!"
Met veel belangstelling heb ik deelgenomen aan de training 'Communiceren met Kinderen'. Vanaf de eerste keer dat ik Karin had gezien en gehoord over de training was ik al overtuigd: dit heb ik nodig.
Nu was het dan eindelijk ook mijn beurt dit te leren, nadat ik Karin al een aantal keren had zien schitteren (samen met Puk).
Je communicatie is alles. Je kinderen zijn je spiegel. In alles zie en hoor je dat ze je nadoen. Dus het voorbeeld dat je geeft, krijg je terug. En mijn voorbeeld is heel vaak niet het voorbeeld dat ik wil geven.
Karin laat je op een liefdevolle manier zien wat je doet en hoe je dat kunt veranderen. Met praktische tips en handvatten kun je direct aan de slag.
Tussen de trainingsdagen door houd je contact met de groep en kun je casussen insturen die je tegenkomt in je gezinssituatie. Karin reageert hier dan weer op en zo kun je blijven oefenen. Superfijn, megawaardevol.
Het blijft oefenen en met de krachtige reminders heb ik er alle vertrouwen in deze manier van communiceren helemaal onder de knie te krijgen. Niet alleen richting onze drie kinderen, maar ook met Rik.
Duizendmaal dank, Karin. Dat jij dit aanbiedt en dat op zo'n prettige manier. Fijn je te hebben leren kennen.
Liefs, Anne

logo smile

"Ik raad het iedereen aan!"
Heel leerzaam, je kan er thuis meteen mee aan de slag. Je kan alle casussen tussendoor inbrengen en krijgt meteen tips/feedback wat super fijn is... Bij elke situatie word je er bewust van hoe je reactie is, en hoe je het beter kan gaan doen. En je merkt meteen als je het anders aanpakt dat er meer rust in huis komt...
Crista

logo smile

"Je krijgt veel praktische informatie. Het geeft nieuwe inzichten en leert je anders naar je kind kijken. Het heeft mij dichter gebracht bij de vader die ik wil zijn voor mijn kinderen."

logo smile

"Ik heb zoveel nieuwe inzichten geleerd wat betreft opvoeden en communicatie, mijn eigen gedrag onder de loep genomen en me de techniek vragend luisteren echt eigen gemaakt. Wow, super waardevol. De training zit liefdevol en professioneel in elkaar. Aanrader!"

Hand schrijvend op trainingsblad
logo smile

"Nieuwe kijk op communiceren. Mijn mening is niet altijd belangrijk. Je kind zich gehoord en begrepen laten voelen, dat heeft veel waarde." 

logo smile

"Er is nu veel minder gedoe. En er is meer rust en lol."

logo smile

"Wat deze training me opgeleverd heeft? Meer geduld, rust en verbinding met mijn kinderen. En meer zachtheid en echt luisteren naar mijn kind."

logo smile

"De cursus is ontzettend praktisch ingestoken, met veel herkenning en spiegels. Door de alledaagse voorbeelden geeft Karin met haar ervaringen als docent en moeder handige tips en trucs. Door haar manier van communiceren toe te passen, vind ik mezelf een fijnere moeder!"

logo smile

"De training bevat vele eyeopeners, zoals 'sluit geen front als ouders tegen je kind', 'zeg niet alleen wat moet, maar wees vooral het voorbeeld hierin' en 'een kind wil geen gelijk, maar zich gehoord voelen'. De training bevat vele praktische tips, waarmee je direct de relatie met je kind verbetert, omdat je kind zich gehoord en veilig bij je voelt. En passant leer je ook beter aan te geven wat je echt wil en wat jouw grenzen zijn."

vader en zoon
logo smile

"Je krijgt veel praktische informatie. Het geeft nieuwe inzichten en leert je anders naar je kind kijken. Het heeft mij dichter gebracht bij de vader die ik wil zijn voor mijn kinderen."

logo smile

"De training Communiceren met kinderen wordt met veel enthousiasme gegeven door Karin. Met een mooie bevlogenheid, betrokkenheid en een grote deskundigheid neemt Karin je mee in de tools, tips en vaardigheden rondom het thema Communiceren met Kinderen. Het maakt je bewuster en geeft je praktische handvatten om in de praktijk toe te kunnen passen. In combinatie met het samen zijn met andere cursisten (buddy’s) zorgt het voor een wederzijdse betrokkenheid en het delen van ervaringen onderling. Ik ben meer bewuster geworden als moeder van jonge kinderen maar ook als docent van pubers in mijn manier van communiceren en in mijn gedrag."  

Karin en Puk tijdens spelletje
logo smile

"Door de training krijg ik inzichten in mijn valkuilen en probeer ik deze te voorkomen. Ik word me er bewust van dat het opvoeden van mijn kinderen ook anders kan. De training wordt gegeven aan een kleine groep, waardoor ik me op mijn gemak voel."

logo smile

"Ik ben heel blij dat ik een aantal avonden in Boekel was om te leren over het leven. Om even rust te pakken en echt stil te staan bij hoe ik wil zijn voor mijn kinderen, maar ook voor mezelf. School of life."