Reacties van deelnemers

icoontje karin voorbeeld
Karin & Co smile transparant

"Ik heb zoveel nieuwe inzichten geleerd wat betreft opvoeden en communicatie, mijn eigen gedrag onder de loep genomen en me de techniek vragend luisteren echt eigen gemaakt. Wow, super waardevol. De training zit liefdevol en professioneel in elkaar. Aanrader!"

Hand schrijvend op trainingsblad
Karin & Co smile transparant

"Nieuwe kijk op communiceren. Mijn mening is niet altijd belangrijk. Je kind zich gehoord en begrepen laten voelen, dat heeft veel waarde." 

Karin & Co smile transparant

"Er is nu veel minder gedoe. En er is meer rust en lol."

Karin & Co smile transparant

"Wat deze training me opgeleverd heeft? Meer geduld, rust en verbinding met mijn kinderen. En meer zachtheid en echt luisteren naar mijn kind."

Karin & Co smile transparant

"De cursus is ontzettend praktisch ingestoken, met veel herkenning en spiegels. Door de alledaagse voorbeelden geeft Karin met haar ervaringen als docent en moeder handige tips en trucs. Door haar manier van communiceren toe te passen, vind ik mezelf een fijnere moeder!"

Karin & Co smile transparant

"De training bevat vele eyeopeners, zoals 'sluit geen front als ouders tegen je kind', 'zeg niet alleen wat moet, maar wees vooral het voorbeeld hierin' en 'een kind wil geen gelijk, maar zich gehoord voelen'. De training bevat vele praktische tips, waarmee je direct de relatie met je kind verbetert, omdat je kind zich gehoord en veilig bij je voelt. En passant leer je ook beter aan te geven wat je echt wil en wat jouw grenzen zijn."

Elke Verbruggen fotografie
Karin & Co smile transparant

"Je krijgt veel praktische informatie. Het geeft nieuwe inzichten en leert je anders naar je kind kijken. Het heeft mij dichter gebracht bij de vader die ik wil zijn voor mijn kinderen."

Karin & Co smile transparant

"De training Communiceren met kinderen wordt met veel enthousiasme gegeven door Karin. Met een mooie bevlogenheid, betrokkenheid en een grote deskundigheid neemt Karin je mee in de tools, tips en vaardigheden rondom het thema Communiceren met Kinderen. Het maakt je bewuster en geeft je praktische handvatten om in de praktijk toe te kunnen passen. In combinatie met het samen zijn met andere cursisten (buddy’s) zorgt het voor een wederzijdse betrokkenheid en het delen van ervaringen onderling. Ik ben meer bewuster geworden als moeder van jonge kinderen maar ook als docent van pubers in mijn manier van communiceren en in mijn gedrag."  

karin en puk met spelletje
Karin & Co smile transparant

"Door de training krijg ik inzichten in mijn valkuilen en probeer ik deze te voorkomen. Ik word me er bewust van dat het opvoeden van mijn kinderen ook anders kan. De training wordt gegeven aan een kleine groep, waardoor ik me op mijn gemak voel."

Karin & Co smile transparant

"Ik ben heel blij dat ik een aantal avonden in Boekel was om te leren over het leven. Om even rust te pakken en echt stil te staan bij hoe ik wil zijn voor mijn kinderen, maar ook voor mezelf. School of life."