Wat vinden andere professionals?

logo smile

Ouderavond Openbare Jenaplanschool De Ieme

Tijdens een inspiratiecafé voor ouders en leerkrachten heeft Karin ons laten zien en geleerd om vanuit krachtig en liefdevol leiderschap te communiceren met je kind. Hoe voer je het gesprek op een respectvolle, waarderende en toch duidelijke manier met je kind? Hierbij stond het vragend luisteren centraal. Ze gaf ons een aantal tools die direct toepasbaar zijn in de communicatie met je kind. Herkenbaar, af en toe confronterend en ook met een grote lach. Een aanrader voor leerkrachten én ouders.

Sanne Vulders, teamleider OJBS de Ieme

Karin spreekt voor een groep

Karin en Puk op onze Kindcentrumavond

karin met puk

Een prachtige avond met vaders, moeders en zelfs oma's van de kinderen van onze school en onze partner Partou. Prachtig om te zien hoe Karin en Puk de dagelijkse struggles met kinderen zichtbaar maakten in hun sketches, die serieus met een sausje van humor gebracht werden.
De kracht van je open opstellen, kwam volledig tot zijn recht. Antwoord krijgen op hoe je nu die liefdevolle en krachtige ouder kunt zijn. Antwoord krijgen op de vraag over hoe je het goede gesprek kan voeren over toestaan en verbieden. Over grenzen stellen en duidelijk zijn. Maar vooral ook om op gelijkwaardig niveau met jouw kinderen te communiceren, zodat iedereen zich gehoord, geliefd en begrepen voelt.

Wij kijken nu al uit naar de avond voor de medewerkers van beide organisaties, waarbij ook het onderwerp vragen luisteren aan bod zal komen.

Helma van Hoof, directeur KC Antonius

Inspirerende ouderavond

Kindcentrum Antonius was vanavond de place to be voor ouders van KDV en BSO Vlinderhei, BSO Wildheuvel en de Antonius school. Op deze ouderavond namen Karin Kersten en Puk ons mee in hoe we met kinderen kunnen communiceren. Op boeiende en inspirerende wijze kregen we veel tips en adviezen.

Mooi om ook hier de verbinding tussen Partou en de Antoniusschool te zien!

Els Wijnen, manager Partou Kinderopvang