Thema Loslaten

Donderdag 22 juni 2023 | 19.00-22.00 uur | Boekel

Loslaten; het wordt soms zo makkelijk gezegd, wanneer iets als ouder lastig voelt: “Joh, laat het gewoon los.” of “Je kind is nu oud genoeg, laat hem of haar gewoon gaan.”
Je baby voor het eerst naar het kinderdagverblijf, je peuter wil niet eten, er is gedoe tussen broertjes en zusjes, je kind fietst voor het eerst alleen naar een vriendje, de eerste stap naar de middelbare school, je puber gaat alleen op vakantie of bij scheiding wanneer je kind naar de andere ouder gaat.
We komen als ouder regelmatig in situaties of fases terecht, waarin we ‘los’ te laten hebben.

Maar soms voelt dat gewoon ontzettend lastig. Hoe weet ik nou dat wanneer ik een probleem ervaar, heb los te laten? Omdat het niet mijn probleem is, maar van mijn kind? Is er eigenlijk wel een probleem? Hoe ga ik daar als ouder mee om? Wat is loslaten eigenlijk? Waarin word ík geraakt? Of juist helemaal niet? Is het eigenlijk wel mogelijk om ‘actief’ los te laten?

Tijdens deze dynamische en waardevolle avond heb je alle ruimte om ongegeneerd vragen te stellen en delen wij wat wij in huis hebben als professioneel trainer Communiceren met Kinderen en als begeleider van Familieopstellingen.
Maar bovenal zijn we zelf moeder én hebben we soms ook geen idee. 

Praktische tools en systemische inzichten dragen bij aan liefdevol & krachtig leiderschap, door als ouder heel & compleet stevig op jouw plek staan.

Kosten:

€30 per persoon
Voor koppels €20 per persoon