Karin & Puk on tour

logo smile
karin met puk

Workshop communiceren met kinderen

Kinderen zijn prachtig: zo puur, zo vindingrijk. En soms, als we moe van ons werk komen, zouden we ze wel eens achter het behang willen plakken. Denk jij ook wel eens: “Hoe doen andere ouders dat?” Is er bij jullie ook wel eens gedoe over opruimen, een klusje doen, schermtijd of een grote mond? Zou je wel wat handvatten kunnen gebruiken?

Dat kan! Kom op 13 juni of 20 juni naar de workshop Communiceren met Kinderen.

13 juni | 20.00 – 21.30 uur | Gasthoeve De Zijp, Zijp 2d in Boekel

20 juni | 20.00 – 21.30 uur | Kinderpraktijk Weert, Boshoverbeek 46 in Weert

kalender

Herkenbaar

Samen met leendochter Puk laat Karin in herkenbare sketches zien hoe het wel eens gaat en ook hoe je het als ouder op een andere manier kunt aanpakken. Denk aan situaties als niet naar bed willen, blijven zeuren om een snoepje, niet willen stoppen met gamen, overmatig telefoongebruik, spullen laten slingeren of een driftbui. We staan deze avond ook stil bij wanneer je iets toestaat of verbiedt en hoe je dit dan doet.

De avond is laagdrempelig, brengt mooie inzichten, spiegels, interactie, herkenning en praktische tips om de volgende dag meteen in de praktijk te brengen.

Wat levert de workshop jou op?

Je gaat naar huis met een aantal fijne opvoedtools en -inzichten.
Je proeft aan het aanbod van Karin&Co. Misschien smaakt het naar meer en is het iets voor jou om in het najaar te starten met de training Communiceren met Kinderen of Communiceren met Pubers.

karin voor een groep

kosten workshop

€10 per persoon, €15 per koppel

Ben je al eens bij een avond van Puk en mij geweest, sluit gerust nog eens aan. Doordat we werken met casussen uit de zaal, is iedere workshop weer anders. Je zult zeker nieuwe dingen leren. En het stukje herhaling dat je krijgt, dat is super nuttig!

Betalen kan op de avond zelf via QR-code.

Inschrijven

Inschrijfformulier Workshop Communiceren met Kinderen (13-6 en 20-6-2024) (#9)